hobby-photographer

Wie ben ik?

 

 

Welkom, mijn naam is Monique Raaijmakers – vd Meerakker.

Na een langdurige ziekteperiode ben ik als hobby gaan fotograferen. Inmiddels is dit aardig uit de hand aan het lopen, maar ik doe het met zoveel liefde en plezier! Mijn interesse is breed. Natuur, landschappen, maar vooral oude mensen en kinderen vind ik heerlijk om te fotograferen. Oude mensen omdat zij al een verhaal hebben geleefd en jonge kinderen omdat zij nog zo open en puur zijn.

Inmiddels ben ik ook bestuurslid van de fotoclub hier in mijn woonplaats Helmond. Daar heb ik het ook aardig druk mee. Het is fijn om met gelijkgestemden op pad te gaan en we leren veel van elkaar. 
Als club hebben we in samenwerking met de gemeente Helmond en het Kunstkwartier net een project afgesloten om onze stad dementievriendelijk te maken. “Tijdloos” heet het project en hier voor hebben wij een 7-tal personen gefotografeerd die beginnend dementerend zijn. Wij fotografeerden hen in het beroep dat zij als kind wilden worden of met de wens die zij als kind hadden én in het beroep dat zij uiteindelijk geworden zijn. 
Het was een mooi project om aan me te werken en het heeft hier in Helmond veel teweeg gebracht. Foto’s hiervan zijn terug te vinden op de site van de fotoclub. De link staat onderaan mijn pagina: Wa Kiekte Gai? 

Daarnaast werk ik nog een aantal uren bij een grote babywinkel en probeer ik mijn huishouden, mijn vrienden en familie bij te houden. 

                                                                                  Kijk rond op mijn pagina en laat, als je wil, reacties achter. 

2 Reacties

  1. Jonita De wit zegt:

    Monique , wat een mooie website zeg! Vooral de foto vh lieveheersbeestje en scream vind ik helemaal geweldig.
    Ga vooral door met mooie foto’s maken en succes met de expositie binnenkort. Ik kom zeker even kijken!
    Groetjes Jonita

    1. Dank je wel, Jonita. Ik ga zeker door zo lang ik kan. Veel te leuk! Bedankt voor je reactie. Liefs van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.